fbpx
arenareklam

Arenareklam

Vi på Brons Media har lång erfarenhet av att placera in arena reklam på idrottsarrangemang både nationellt och internationellt. Genom personliga relationer med klubbar och samtliga rättighetsinnehavare på marknaden kan vi   erbjuda unika upplägg till rätt priser. 

Öka varumärkets kännedomen genom  att exponera Ert varumärke i TV främst SVT, TV4,TV12,  kanal 5, TV3 och TV6.
Funderar du på att sponsra istället? Läs mer om sponsring här.

PR- Public Relations

Vi har erfarenhet av att erbjuda PR-arbete både nationellt och internationellt. Pressreleaserna har bestått av både B2B- och B2C nyheter. Bland våra erfarenheter har vi ansvarat för framtagningen, utformningen och publiceringen av pressreleaser samt skött mediakontakterna med journalister och redaktioner. 

Tack vare det har vi ett stort kontaktnät med journalister som har byggts upp genom åren. Vi använder PR främst för att öka kännedomen om varumärket och få media intresserat av ditt varumärke. Public relations är 7 ggr mer värt än vanlig reklam. Pressreleaser funkar perfekt att dela på sociala medier så som Facebook eller LinkedIn samt på din webbsida. 

PR - public relations

Vill du ha hjälp att köpa reklam?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

*Obligatoriskt fält | Integritetspolicy

tv-reklam

TV-reklam

TV är ett media där man snabbt kan bygga räckvidd och öka kännedom genom att nå många människor. Eftersom mediabruset ständigt ökar och medielanskapet ständigt är i förändring, är TV idag en bra grund i en mediamix. Idag kan man välja att köpa TV reklam både lokalt och nationellt av de stora mediahusen. 

Brons Media har stor erfarenhet av att genomföra TV-inköp och har goda relationer till mediahusens olika TV-kanaler. Vi vet hur ett TV-inköp ger effekt!

Radioreklam

Att bygga upp sitt varumärke genom radioreklam är ett kostnadseffektivt sätt att nöta in ett budskap som en payoff eller tagline. Radio tillsammans med tv ökar räckvidden med 34%.Vi är vana vid att köpa radio reklam både nationellt och internationellt oavsett om det gäller sportkampanjer, sponsring eller genomförande av till exempel tävlingar. Brons Media har goda relationer med Sveriges radiokanaler.

radioreklam