Om Brons Media

Mer än en mediabyrå

Historien bakom Brons Media

Vi heter Brons Media och vår historia kommer från idrotten genom vår grundare och ägare Linus Lönnberg, som vid 17-års ålder började spela bordtennis på elitnivå. Han bestämde sig tidigt för att satsa helhjärtat på sin idrott och skapade möjligheter för att bli bäst i världen. En av de största inom bordtennis, Stellan Bengtsson, fick upp upp ögonen för Linus och tillfrågades om han ville börja träna honom. Stellan som första svenska världsmästare 1971, gav Linus unika träningsmöjligheter och förberedelser inför OS i Aten 2004, vilket gav resultat. Medaljskörden blev ett Brons som gett namnet till företaget idag. Vi förstår vikten av förberedelser. Satsar helhjärtat och är drivna att lyckas.

Våra värden

Effekt

Att skapa effekt för våra kunder är det viktigaste för oss. Därför vill vi göra allt mätbart och är därför noggranna med att sätta upp målsättningar både på kort och lång sikt, både digitalt och traditionellt. Vi samarbetar med Sifo TNS, Nepa, Upplevelseinstitutet med fler. Detta för att göra allt mätbart.

Kompetens

Vi har kombinerat bred kunskap och spetskompetens hos oss. Vi har erfarenhet av att se helheten i en mediamix samtidigt som vi har spetskompetens inom SEO, programmatiska köp, sponsring och TV.

Relationer

Relationer är för oss en viktig grundsten. Vi har goda relationer med dagens mediahus och kan därigenom skapa och ta fram egna liksom nya format.

Engagemang

Vi som jobbar på Brons Media har ett stort engagemang i allt vi gör och gör det där lilla extra för att skapa den extra effekten eller samarbetet.

Vi på Brons Media har lång erfarenhet av strategisk medierådgivning, analys, planering och inköp av media. Vi är en oberoende mediabyrå som finns i hjärtat av Borås. Vi är en byrå som bryr oss om våra kunder och tycker om att arbeta nära våra kunder. Detta göra att vi har ett stort engagemang i varje kund.

Våra fyra ben

Analys

Nuläge
Målgruppsanalys
Konkurrentanalys
Mediaval

 

 

 

Strategi

Konkurrentanalyser
Positionering
Mediastrategier

 

 

 

Mediaköp

Digitalt
Programmatiska köp
SEO/SEA/SEM
Sociala medier
Influencer marketing

Offline
TV, utomhus, radio
Produktplaceringar
Samarbeten/sponsring
Arenareklam

Mätningar

Nollmätning
Kampanjmätning
Eftermätningar
Varumärkesmätningar
Sponsormätningar
Arenamätningar

 

 

Brons Media Borås

Brons Media Stockholm