fbpx

Vi är Brons Media!

Vi på Brons Media har lång erfarenhet av strategisk medierådgivning, analys, planering och inköp. Vi är en oberoende och fristående byrå som arbetar både online och offline. Det spelar ingen roll om det handlar om TV-reklam, utomhusreklam, radio, bio, direktmarknadsföring, print, sociala medier, SEO, SEA, programmatiska köp eller sponsring.

Behovet av en mediastategi har aldrig varit större

Vi går mot en allt mer komplex mediasituation där antalet medier och
valmöjligheter blir allt fler och mediabruset blir större och större. Brons Media hjälper dig nå igenom mediabruset genom att:

  • Hjälpa dig att hitta en effektiv balans mellan traditionell- och digital media.
  • Nå resultat genom rätt riktat budskap till rätt målgrupp vid rätt tillfälle.
  • Hitta din målgrupp på effektivaste sätt oavsett om den befinner sig online eller offline. 

Våra tre ben

Medieköp: Vi köper in medie både online och offline. Online köper vi exempelvis programmatiska annonser, Google Ad med flera och offline i Tv, radio och tidningar utifrån dina behov och önskemål.

Strategi: Vi utför flera olika typer av analyser som vi använder för att ta fram strategier, det innefattar bland annat webbstrategier, sociala medie-strategier, mediestrategier med flera. Alla strategier tar vi fram tillsammans med dig som kund, så strategin blir skräddarsydd utifrån ditt företag.

Affärsutveckling: Vi hjälper dig utveckla ditt företag genom olika mätningar, framtagning av varumärkesplattformar, CRM, lojalitetskoncept med mera för att stärka ditt varumärke på marknaden.

Vi kontaktar dig!

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan.

*Obligatoriskt fält | Integritetspolicy