– EN BRONS SPECIAL MED EXTRA SEO TACK!

Att köpa media ska vara lika självklart som när du köper korv med bröd. Inga konstigheter och precis som du vill ha det – och med rätt tillbehör. Under närmsta veckorna är vi på turné i vår foodtruck, boka ett möte så ses vi i den och pratar media och käkar en korv tillsammans.

Boka tid

LIKA ENKELT SOM EN VURRE I FÖRBIFARTEN

Men bara för att det ör enkelt betyder det inte att det ör sämre. En riktigt bra korv består av riktigt bra råvaror. Tillagade på precis rätt sätt, i perfekta proportioner. Det är exakt det vi pratar om när vi pratar om effektiv mediastrategi. Läs mer om alla delar vi erbjuder för att skapa effekt för just ditt specifika mål.

Och så bjuder vi på riktigt schysst korv med tillbehör.

BOKA MÖTE*

*Jubileumskorv med bröd och tillbehör ingår såklart
  Datum

  Tid

  VI ÄR BRONS MEDIA

  Brons Media är en oberoende mediebyrå och experter på mediarådgivning inom samtliga medier. Vi hjälper företag att på effektivaste sätt nå sin målgrupp genom innovativa och datadrivna lösningar. Vi har ett stort engagemang och tycker om att arbeta nära våra kunder. Vi är medlemmar i Sveriges Mediabyråer.

  Läs mer
  Lana Fronda
  Lana Fronda

  Client Manager Stockholm

  Linus Lönnberg
  Linus Lönnberg

  CEO
  OS medaljör

  VARMT VÄLKOMMEN

  Vi ser fram emot att ses och diskutera den perfekta mediastrategin för er! Kom hungrig – Jan Schermans speciellt framtagna korv med tillbehör väntar.

  Tid:

  Vid frågor eller om ni skulle få förhinder, vänligen maila info@bronsmedia.se